Υλικά για ένα μικρό «πυρεξ»:
– 1 κ. κολοκύθια
– δυόσμος και μαϊντανός
– 1 πατάτα
– 4-5 αυγά
– Λίγο γάλα
– 250 γραμμ. φέτα
– Λίγο πεκορίνο τριμμένο
– Λίγο αλεύρι.
καλά να φύγουν τα υγρά.
Ρίχνουμε δυόσμο και μαϊντανό
ψιλοκομμένο.
Προσθέτουμε την πατάτα τριμμένη.
Ρίχνουμε τα αυγά και το γάλα.
Τρίβουμε τη φέτα και προσθέτουμε το
πεκορίνο.
Προσθέτουμε λίγο αλεύρι για να γίνει
το μίγμα σαν χυλός.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Ρίχνουμε το μίγμα στο πυρεξάκι.
Ψήνουμε στους 180ο στις αντιστάσεις για μία ώρα.
Την
συνταγή έδωσε η κ. Μαρία Κουρβανιού, από την Αγιάσο.
ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 18.9.2024.