Ξερά δαμάσκηνα ή βερίκοκα γεμιστά με κιμά – χριστουγεννιάτικο παραδοσιακό φαγητό της Καππαδοκίας
Σχετικά Άρθρα
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ
Μυστήριο με την εύρεση 900 αντικείμενων, 3.400 χρόνων, στην Ουγγαρία! – του Γ. Λεκάκη
Του Γιώργου Λεκάκη
Το Somlói / Somló / Schomlau, είναι...
ΑΡΚΑΔΙΑ
Η ανυπότακτη κρητική πόλη Σητεία στο Λάτιο
Του ιατρού πνευμονολόγου-φυματιολόγου Στυλιανού Θ. Μητρόπουλου
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γ. Λεκάκης
Στην Σητεία,...
ΒΟΤΑΝΑ
11ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και επιτραπέζιας Ελιάς: Υγιεία και ελαιόλαδο
Το πλήρες πρόγραμμα:
ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ Pharae Palace (Φαραί Παλλάς)...
ΑΝΕΚΔΟΤΑ
Ο Ελληνισμός της Μικράς Ασίας από την Κλασσική Αρχαιότητα έως τον 20ό αιώνα – Πολιτική ιστορία και ιστορία του πολιτισμού
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ για...
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Έθιμα και πανηγύρια του άη Γιώργη – του Γ. Λεκάκη
Του Γιώργου Λεκάκη
Ο Καππαδόκης άγιος-ήρωας, γιος της αγίας Πολυχρονίας,...